Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtkraft...


allt gick mig emot

exploderade...

 

katharsis

 

stilla eufori...

 

pärlan växer

alltjämt...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-26 15:23



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
denna ljuspunkt gillar jag!
2010-02-27

    ej medlem längre
Jag vet inte vad pärlan syftar på men trots eufori får jag en illavarslande känsla...
2010-02-26

  stenhur VIP
Skimmersamlande
ljuvt!
2010-02-26

  Carola Zettergren
Jepp, tröttsamt i längden för pärlan, men som det sägs : det man inte dör av gör en bara starkare!
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP