Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fristående fortsättning på LP`s Haiku


Haiku utan guldkrona

Guldkrona ramlar

älgskott naggade borta

triumf tronar vägg




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-26 20:53



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
vegetarian vettu så det händer inte häromkring

I norra USA kallar de jakttiderna för nerd season

=)

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP