Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text, omgjord...



Över svart sammet

Mossa
Gräs
Mina fötter
sjunker ner

 

- svalt

- skönt

 

Eld
glödande kol
Flammor
drar mig intill sig

 

Aska
finns kvar
som svart sammet
över marken

 

Över svart sammet är flammorna mjuka att gå på




Fri vers av Osram
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-11-02 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osram
Osram