Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25/11-2004 skrevs den


Utan dig

Önskar jag kunde göra dig lika glad som du gör mig
Det enda jag vill är att du ska vara glad
Leva för alltid med mig
Egoistisk kanske?
Men jag kan inte leva utan dig…
Jag tror jag älskar dig…




Fri vers av Cicki
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-11-02 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki