Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagboksord.


det som ännu inte hunnit fästa sig kring hjärtat.





ålandshav i juli
var som ishavet
kulingvind
och elva grader

men det kände aldrig vi

för ålandshav
var sommar
det var
vårt nittiotal

ålandshav
var mamma och pappa fortfarande i samma bil
en olivgrön opel kadett
ihopfällbara solstolar
badring och kylväska

evig sommar
calippo red dream och getingbett på tungan
frysta jordgubbar som plåster
en mamma som inte
stannade i stan


det var husen i skogen
och barnen på grusvägarna
det var röda vita rosen
mammas pioner
sommar OS
kräftskivor
torrdass och brevlådor
vykort med sommaradress


det var enjoy the joyride i min freestyle
grodyngel i glasburkar och sovsäckar i tvåmannatält
barfota och akta sig för paddor längs stigen ner till lillstugan


jag frös aldrig då


ålandshav i juli


jag cyklade med en rostig kedja
som ännu inte
hunnit fästa sig kring hjärtat



















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-02 19:06



Bookmark and Share


  Aisha VIP
..väldigt fin...
och nu....
har kedjan rostat fast...?
tycker mycket om de sista tre raderna....!
2010-03-08

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Vad fint. Tyckte bäst om fram till "en mamma som inte stannade i stan" men resten var också fint!
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP