Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... vårkänslor, sommar.. ack, de kan väl driva precis vem som helst från sina sinnen,,


När förnuftet var på semester


På ben min skira sköna, såg jag dig
komma vilt skena fram över maskros,
klöver och döm av min förvåning

genom nässlor i dungar vida

så näpen som en älva, men med kliv
precis hur vådliga som just helst

Jag torkade en kittlande pärla svett ur
min lätt bekymrade panna för att sedan
blinka en annan ur ögonvrån

och du var borta

men doften kan jag ännu känna, fast
bara om sommarn och bara när jag
sluter mina blå att låta dem se vad de
ser, utan att sinnet får lov att döma





Fri vers av Gawain VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 21:13



Bookmark and Share


  Anna*
Skirt och vackert
som en sommardröm =o)
2010-03-03

  Ingela Svenson VIP
Sommarlängtan och dofter av ljuva blommor blir synliga som hägringar i fjärran!
2010-03-02

  kråkan VIP
ÅÅ..va härlig:) känner hur man drömmer sig bort..till värmen..fin!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP