Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naturen är inte grym, bara naturlig,, .. och på sina håll dödligt vacker


Anemone Manét


Bland andra brännmanter sågs hon
som en sällsynt skönhet, nästan som
något av ett ideal

att hon sen brände ihjäl varje man
var inget problem
för väl befruktad behövde hon allt
utom någon att hålla henne varm


hon följde med strömmen, raggade
när det var dags och drog när naturen
fått sitt, -alltså hon





Fri vers av Gawain VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 21:49



Bookmark and Share


  Anna*
Skicklig parallell! Gillar!
2010-03-03

  Lina Olivia
Brännande liknelse ;)
Bra!
2010-03-02

  Ingela Svenson VIP
Fräck, denna kvinna. eller var det en havsanemon?
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP