Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... vid fullmåne, och vid årsdagar fösrtås av historiska förfärligheters onda minne..


Natt på museet


Herrar i höga hattar knackar i golvet
på vår vind, mot fönster ibland och allt
som oftast hörs deras torra argument

utan att de är där, utan att de längre
faktist så mycket som finns

men hattarna, de finns kvar, liksom
männen som bar dem
för det är i kvarlevorna av just deras
åstadkommanden vi lever idag

här och nu





Fri vers av Gawain VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 23:09



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja allt hänger samman, i kedjor av händelser har nuet uppkommmit, verkligen, och särskilt hattarna!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP