Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
få ting lever så länge som sten,, -i teorin om alltings levnad


Onda minnen, goda tider


hur minnen etsas in i sten vet bara
stenväggarna själva

kanske mindre grå nu, mer slitna där
de lämnats att bära murkna tak under
tider av allmän glömska, kanske svek

men försvinner gör de aldrig, helt





Fri vers av Gawain VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-03 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP