Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjukt så märkliga livsöden kan bli.. Guldrushen hade många profitörer, men desto fler offer. Av alla de slag,,


Alaska 1898


mr, fuck off, give the fuck up, get
out right now or I... uuh, aow,,


Men herrn han hörde inget

och svetten rann under hatten hög, den
sipprade vidrigt ur solkiga stripor av hår
där i rödvitrandiga pannan

blundande ångande på som ett
lok mitt i en påfrestande backe


Men se då fick hon nog, det var bra nu, det
var mer än tillräckligt
det här dög inte så mycket som lite, inte alls
skulle det snart visa sig, och det med besked

för i en skur av benflisor, blod och allt annat
som ryms i ett huvud sprutande ut genom
bakhuvet sloknade vår vanvördige gäst

den svettigaste på länge

ut över väggen mot sänggaveln där ett
nytvättat lakan hängde på tork med en
öronbedövande smäll

likgiltigt välte hon det livlösa kadavret åt
sidan för att tända sig en cigarett, fylla
på glaset med en sup och ropa sin tröttaste
fras

-next...





Fri vers av Gawain VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-03 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP