Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-prosit,, Och så var sagan slut. Alla dog i groteska plågor, slukade av rök och eld, inget gick bra.


Belsebubska sagoslut


Flyg fallna ängel flyg, ve dig som barnen
haver mindre kär, ske min vilja

far och flyg

och den fula ängeln flög
-i en vid båge och kom snart tillbaks,
än mer ursinnig än nånsin förr

dels för att hon valt att göra som jag
sa, en sketen torrboll till humanoid, men
förmodligen mest för hon lyssnat alls


Och ängelns vrede var stor!

blott min egen varelses patetiska aska
nyser jag nu, in och ut i ett hopplöst
snortande av det mest sorgliga slag

sen flög hon, igen, fast nu på
helt eget bevåg

och i dess rasande vingslag skingrades
askan som nyss varit allt, och plötsligt var
just inget över huvud taget mer





Fri vers av Gawain VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-03 04:26



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Här korsade biblen och satans skrifter varandras väg, så det kan bli!
2010-03-06

  kråkan VIP
aj då..
2010-03-03

    J. Herward
detta borde bli novell !, du målar upp sådana bilder, då jag kan tänka mig att din originella tolkning av det hela är en helt annan än min. :)
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP