Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaudeamus!


per aspera ad astra...
visst!

men glöm inte
Gaudea vid vägkanten

Musans tvillingsyster
förgyller striden

grenslar kampen



med din tillåtelse...





Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-04 01:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jomen visst!:)
2010-03-04

    ej medlem längre
Inte alltid så lätt att glädjas åt svårigheterna men det underlättar:)
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP