Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens nyfiknaste arkeolog får smisk på fingrarna av sin egen dumhet,, hemligheternas förbannelse osar surt


Inga-Skinn von Snook


Kika genom nyckelhålet gjorde hon, men
såg väl något oväntat kan man tro

nyfikenhetens långa klåfinger
sökte och fann, igen

och hu så kort det vart, avhugget
redan uppe vid knogen minsann, inte
så bra, aj aj ajabaja inte peta


Lägg gärna näsan i blöt, men ta och doppa
den i gurkvatten istället är du snäll

det här var bra mycket för starkt för nån så
tunnhudad som dig
fast oj, inte var det bara nästippen heller som varde
svedd, men hornhinnan, ja hela ögat syntes borta

nä.. -ve och fasa





Fri vers av Gawain VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 02:01



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
den som gapar efter mycket ska inte lägga näsan i blöt i andras affärer, eller hur det nu var som ordspråket löd
2010-03-06

  Tim Söderberg
denna gillas!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP