Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm,, dessa blommor och deras erbarmliga bin..


Vrålbrunstig. Eller var det Vårbrusig..


Vidstiga skogar ligger för mina fötter som
en oskriven bok, ett epos i väntan på form

trädens gemensamma tätnad får vinden
att sucka som vore den trött på all denna
ihåliga väntan, på att ingenting händer

blommorna frodas,
vissnar att outtröttligen spira igen

och där står man, tvekande på foten inför
allt som kan hända
för tar man ett steg är steget taget och
alltings början är ett faktum, eller så
håller man igen och just ingenting sker


Det kittlar i tårna, längs ryggmärgen,
det kliar, sticker, oroas och spänner

nåt måste ske, något vill ut

måtte det vara jag, eller är det bara
vårens härliga sötverk som bultar,,





Fri vers av Gawain VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-04 02:43



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Välskriven. Känslan slingrar sig ut där bland orden du väver.
Läste Boyes Javisst gör det ont, tidigare idag. Och tankarna gick lite till den nu.
2010-03-08

  Ingela Svenson VIP
Upprikitigt sagt så tror jag det är hormonerna som spökar där, i diktjagets kropp och i skogens vildhet! I laängtanfylld knoppning
2010-03-06

  kråkan VIP
tycker som stenen:)
2010-03-04

  stenen/ Yv Ericsson
Jaa just lite vårbrunst var just vad man behövde! Bra!
2010-03-04

  peter markurth
kanon
2010-03-04

  Tim Söderberg
Kanon bra!
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP