Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femte kvällen utan rörliga ljudsatta bilder i fyrfärg...




Abstinens - obstinens...


slappa
glappa
zappa

rappa på...

annars
lappar jag till er!

de profundis
stiger maningen

kom tillbaka...
nu! genast!

ohörda klinga
förtvivlans rop...





Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-05 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Begråt ej syster! Repriser körs hela sommaren:)
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP