Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Unforgiven


Bitterfejd


Antihjälte my ass

jag har supit mig såhär elak, tro inte
att det var lätt, ens enkelt, det tog tid
ska ni veta, det tog ifrån mig allt

det svåra var inte att plåga och mörda,
hell, that was the easy part
svårt på riktigt var att vakna varenda
dag och leva med sig själv och inse
att ingen lyckats ta ifrån mig ens det

för att göra det själv vore ju
en patetisk synd





Fri vers av Gawain VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-06 00:39



Bookmark and Share


  Lindalou
Väldigt bra. Även svin har någon sorts känslor/tankar.
2010-03-06

  kråkan VIP
oj..det här berör..suveränt!
2010-03-06

  Ingela Svenson VIP
Även ondska är patetisk ibland, utom för den som råkar ut för den, men denssom utövar ondska kan för den verkligt starke framsytå som oerhört patetisk
2010-03-06

  thyra
Gillar diktjagets insikter! Fint skrivit!
2010-03-06

    ej medlem längre
Mycket bra! om ett förbaskat svårt tema....
2010-03-06

  Fredric
Hatten av... Denna är grymt bra...
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP