Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stupíd kikks,,


Pervers Roulette


Tre patroner ligger på golvet, som drällda
rakt ur ett sammanhang, som de släppts
av tvekan, ånger, kanske mod

på bordet ligger det, vapnet, en
revolver med plats för sex
intill en man med huvet på sned


på väggen rinner hans bekännelse trög

kicken jag kände kommer ingen förstå, synd
bara jag inte kunde berätta i mer livlig detalj..






Fri vers av Gawain VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-07 03:26



Bookmark and Share


  kråkan VIP
fy da..just kollat på ett pogram om psykopater..detta skrämmer..
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP