Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mången djupings grund ~barba non facit philosophum.. [lat; skägget gör inte filosofen]


Philosophums grund


Ungefär lika djup som
ett glas vatten


fast där måste han stanna upp, torka en
tår och varva ner lite grann, -hur djupt var
egentligen det där

hm,,
inte ens lite





Fri vers av Gawain VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 02:28



Bookmark and Share


  kråkan VIP
kan va bra ändå..man måste ju inte drunkna i jämt:)
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP