Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som leder till allt

 

Du porlar i min själsflod
med renaste vatten
gnistrande kristaller
smycker vår strand

Du belyser med stjärnor
visar en väg
där natten så nyss kändes hopplös
du visar en väg
som leder till allt

Berusas av himmelsfärger
när du berör mig
drunknar i sammetsblick
när du ser på mig

Så darrar min sköld
när den avlägsnas
aldrig mer
ska något skyddas av rädslan

Vid svarta molns försök
att slita oss samman
fann vi något annat
en evighet av ljus

Jag föll för dig
vid sensommaren
försökte fly dig
innan hösten

Då kände jag hur hårt
ett hjärta kan brista

men du tillät mig inte lida

du släppte mig aldrig
du släppte mig aldrig




Fri vers av devilsangel
Läst 660 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-03-09 18:12



Bookmark and Share


    Elinora
den är såååå vacker :)
KRAM finaste vän
2010-05-11

  prinscess VIP
så ljuvligt vackert
2010-05-07

  Michaela Dutius
En fullträff av en ängel
2010-04-10

  Cosmic Johanna
En stark dikt,,

och slutet ekar verkligen...

varma applåder!
2010-04-10

  Lasseman VIP
Wooow!.. är det nån som kan skriva på djupet och beröra ens hjärta!.. ja då är det ju du min sköna... massor av Lasse kramar
2010-03-28

  sulimaa
Åhhh du skiver som den ängel du är ...så underbart att känna så ...så vackert och så sant...
2010-03-11

  ellinore
Bra :)
Kommentera gärna mina med :D
2010-03-11

    Bodil Sandberg
Så underbart varmt och vackert i KÄRLEKs namn


VARM APPLÅD
2010-03-11

  aol
så starkt vackert du skriver
så berörande fint
2010-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så vackert kärleksfullt skriftat med skir flytande penna.
2010-03-10

  issac.a.m
vackert skrivet..
2010-03-10

  peter markurth
mkt fin
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel