Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En återkommande dröm


Dörrar

I drömmar öppnas dörrar
till rum som inte fanns förut
Och nya vidder öppnar sig
där murar satte gränser

Fanns alla dessa rummen där
bakom väggar i mitt hem
så mycket ljus och luft och rymd
där dörren förr var stängd

Förundrad jag studerar
varje okänt rum och vinkel
studerar, tänker, känner
allt det liv som ännu ryms

Men vaknar gör jag alltid
innan jag upptäckt allt som är
Men i mig stannar glädjen
- dörrar finns det också här






Bunden vers av ÅsaLena
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 21:18



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Dorrar finns alltid, om man ar villig att oppna dem. Stor kram, kul att se dig skriva igen!!
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena