Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av Quasimodos kommentar på en av mina senaste texter - tack för ålalånet!




Tvålbegrundan...


Varje morgon jag greppar min tvål
den är hal som en nyduschad ål
men ger kroppen en dos som den tål
så jag bringar den tvålen min skål

När jag höjer för tvålen mitt krus
blir jag fnittrig, ty skålen i rus
emigrerat ifrån Santa Cruz
till ett lugnare liv, blott i sus

Ja, den lämnade hemma sitt dus
hos en loppa som levde med lus
vilken glömt att se om sina hus...
men jag tänder ett tilltvålat ljus





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-10 00:29



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tvålfager och lite lagom löddrig !!!
2010-03-11

  lodjuret/seglare VIP
den som inget filter kan hitta
ett sådant där papprigt me litta
kanske kan nyttja sin ena strumpa
o senare också hoppa o jumpa
av ren glädjefnatt o lapad sol
ungefär så som den visst sken i fjol
den som nu i snön ute glittra
så du blir sugen på å lira cittra
2010-03-10

    ej medlem längre
Klockrent om älskat tvål!:)
2010-03-10

  Carola Zettergren
:):)Var är tvålen broder..eller syster eller hur var det nu...hmmm, detta får man dock tolka hur man vill!!!:):)
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP