Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man borde kunna få titta på dialogerna innan man raderar... grrr!




Att radera i blindo inverkar menligt på ens sinnesro


jag skriver - och jag raderar
min inbox är jämt mer än full...
jag inbreven estimerar
men grymtar som hövdingen Bull

på gränsen jag balanserar -
vad inboxen tål är ett skämt
och utboxen snart kreverar...
men målet jag skymtar alltjämt...






Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 22:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Lider av detta raderande!!
2010-03-11

  Paedur
Du har en humor man blir glad av att få ta del av. Nu fick du en till att radera ;)
2010-03-11

  Carola Zettergren
:)Tåcka bestyr!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP