Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnjungfrun

 

hon rostar

                        inifrån            och                ut

små syrefyllda droppar

                        hud som knäcks



ur sitt fodral
plockar hon fram skivan
och vänder den

vänder den

bakom ridån har hon fått fram sin mask
trätt tillbaka till en ansiktslös


det haglar fortfarande där ute
asken med nålarna
utspridda barn vars hjärtan fortfarande klappar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Daniel_78 VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-11 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant och effektfullt. Gör lite ont också..
2010-03-11

  Larz Gustafsson VIP
"Iron Maiden´s gonna get you...!"
2010-03-11

  walborg
Otrolig bra bild av ondskan - att dra sig tillbaka till anonymitet.
2010-03-11

  himlens hemlighet VIP
Scream for me!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP