Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
curiosity killed the cat...


Naken & nyfiken


Hur djupa mina skogstjärnar är vet blott de
som förlorat sig däri
-ty under spegeln påstås något underbart
avslöjas för den som tordas dyka djupt nog
att upptäcka ska du se

naket var det nån som sa, fast naket på ett
sätt ingen sett förut, hudnära med såna som
skogen annars döljer noga har man hört

läger med älvnymfer var det sagt, och Näcken
själv svor en piga heligt här om natten,,

[fast hon viska´t i en dröm, så sant]





Fri vers av Gawain VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-14 00:42



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Så otroligt spännande att jag tror jag dyker i!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP