Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonblicks ögonkontakt...


Dölycklig


torrsprickan i mungipan märkte han inte
förrän hon kom glidande förbi

först log han
sen tårades ögonen och hela ansiktet
sprack i en ful grimage

men det var det ingen som såg


Minnet av det där mötet, hur kort det
var, dröjde sig kvar länge nog värma
hans allra sista leende där han låg
på ålderns bädd inför sista vilan

ingen visste varför, mer än han





Fri vers av Gawain VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-16 21:03



Bookmark and Share


  kråkan VIP
som det ska va..man ska nog ha sin egna lycka..för sig själv..delar man är det bara någon som snor åt sig allt..
2010-03-16

  peter markurth
myket bra behandling av språk i vanlig anda
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP