Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
urs urs,,


Strip nekrofil


-för övrigt tittar det ut en likmask
ur pannan på dig, du kanske skulle
ta och spackla igen den där gluggen

men hon bara fortsatte med sitt

plagg efter strumpa föll, den ena mer
utmanande än den andra och snart
fanns bara huden kvar, men den ville
hon inte att man skulle röra

den kunde ju lossna


~schhh, hush blush,,

Nattens drottning bjöd på gravad fisk
och gästerna frossade utan en tvekan





Fri vers av Gawain VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-16 22:47



Bookmark and Share


  kråkan VIP
blää..:)
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP