Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sorts utbrott, helt plötsligt [blind fiction]


Fnattbett


du har trasslat in dig i din egen saliv, vilken
för övrigt tack vare ditt perversa medicinerande
av inbillade åkommor kommit att bli segt som snor

ja, eller mer som smält ost

det klibbar fast i allt du kommer nära, först
dig själv och nu mig, sen rummet vi just då
var i och se nu

hela förbannade universum sitter ihopklibbat
av ditt enfaldiga självförakts äckliga slem


Svälj för helvete, sluta lipa, sitt still

håll käften och lyssna på dig själv ett ögonblick,
ta ett steg åt sidan, klia dig i röven, bit dig själv
i läppen, snyt dig och sov

när du vaknat och är snäll ska jag
krama dig igen, men först då





Fri vers av Gawain VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-16 23:22



Bookmark and Share


  Peter Matsa
hoho :D vilket janteutbrott mot den värsta sortens självömkan
"vilken för övrigt tack vare ditt perversa medicinerande av inbillade åkommor kommit att bli segt som snor"
ditt språk överraskar alltid :)
2010-03-17

  Lilla My* VIP
Ha ha*eller hmm...verkligen fnatt med bett här!! Vet inte varför men barnvisan "En sockerbagare" dök upp i huvudet..."och är du snäller så ska du få...men är du stygger så får du gå" Ja, gillar den här!:)
2010-03-16

  kråkan VIP
..gillar detta..var snäll..annars blir du utan..pilutta dig..känner mig lite träffad just idag:)..bra!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP