Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idé kläckt under ett telefonsamtal med en viss vis vän här...




Sisters in chocolate...


bort med kexchoklad
vilken bastard

som en gökunge
tränger den ut den äkta varan

den ingen vettig mänska
kan motstå

men

Aladdin gned lampan
för dåligt

en god sort efterträddes av
en mer försumbar

vad i helvete håller dom på med

snart finns inget kvar för oss
finsmakare

oh, sister
let's bring chocolate peace

to the world

wipe out all hostility
with the magic flute...

all the time





Fri vers (Fri form) av Caprice! VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-17 02:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Helt underbar titel:)) Sen gillar jag närheten till choklad som hela din dikt doftar av. Slutet på engelska tillsammans med titeln blir en helt underbar dikt med fläkt, flärd och njutning. Sen kan man ju behöva lite bakgrundsinfo ibland och det fick man i lite svenska ord...gillar blandningen, Mmmmm:-))
2010-03-17

  Carola Zettergren
:):)Jaaa, vad 17 gjorde de med alladinasken..vilka puckon de tog bort den franska nougaten, vilket helgerån...jag rån ja, det vill jag förbaske mig inte ha i chokladen det är som masonit i marängswizz...
2010-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP