Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så in i bomben less!




Ge och ge...


ge och ge - en bra idé
men man måste ta också


emellanåt


halva "tårtan"
stundom endast strösslet...


sött åt den trötta





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-19 00:22



Bookmark and Share


    papillon
Hehe -
så karaktärslöst att trösta med sött
när livets mödor gör en trött -
så karaktärslöst - det tycker jag allt
Jag vill ha knaprigt och fett och salt!!
:-))
2010-03-19

  Carola Zettergren
Ja, tack, choklad och marrängswizz och kolaremmar och marsipangrisar och hallongrottor och drömmar och päronsoda och choklad, en hel drös med choklad till dig min lilla smultronprinsessa!!!! Tack för att du finns!
2010-03-19

  Johan Bergstjärna VIP
Låt mej kyssa dina mardrömmar

Låt mej kyssa dina ögon

Låt mej kyssa dina olösligaste problem

och dina värsta farhågor

Låt mej kyssa dina svartaste sorger

Låt mej kyssa din djupaste längtan

Låt mej kyssa dina högsta förhoppningar

och din oförlösta heliga vrede

Låt mej kyssa din kärlek

Låt mej kyssa alla dina världar

Låt mej kyssa dina erogena zoner

Låt mina kyssars mirakel bli ett

med dina kyssars mirakel

tills ett tredje ljus skapas

i vilket allt ställs tillrätta

Låt mej kyssa dina glädjor

Låt mej kyssa dina dämoner

Låt mej kyssa dina änglar

Låt oss se varandra i

tusen kyssar!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP