Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde inte låta bli,,


Billig vårdikt


Sov tungt under nickande snödroppe

ty snart skola vi uti oceaner av
vitsippors oblyga vitnad ligga å plira

blickande upp genom hassel och bok
-se solen glimma
den värma våra sinnen, tina drömmar
ur ännu en tidsålders nödvändiga vila

slingra dig kring mig, låt vårsolen
sila sin värme genom kronbladen
dina





Fri vers av Gawain VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-20 03:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om stämningen i denna - skulle dock gärna se en titel som stämmer bättre med det vackra innehållet, våren är dyrbart ljuvlig och inte billig alls. ;)
2010-03-20

    OrvarOscar
Vårdikter är det nya!
2010-03-20

  Lina Olivia
Tycker om! Början, slutet.
och däremellan! Tack igen!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP