Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Störtlopp utför, käpprätt åt rymden eller bara ett snedsteg åt sniskan,,


Kommunikationens evo grande


jag skrev mitt första brev på en
skrovlig, lite trasig bit granit

det blev lite korthugget, men fram kom det

sen skrev jag mitt andra på en
rulle dyrbar koppar

även det gick hem, stelt som det var

så skrev jag sen ett på pergament
vilket var smidigt som fan

om det nu inte fallit i en flod där det blev lite skumt


Tiden gick och jag försökte
ånyo, denna gång på papper

och se det gick bra trots att det fastnade i censur

sen knypplade jag till ett e-mail
i styvaste framtidstro

men se det fastnade i ett spamfilter och försvann





Fri vers av Gawain VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-20 20:48



Bookmark and Share


  kråkan VIP
synd..d försvann..:)
2010-03-20

  peter markurth
mkt bra språklig behandling i vanlig ordning
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP