Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(o)heliga vansinne,, (gillar man inte Jazz blir det väl svårare att se)


Blame it on the Jazz (sve)


Min kostym, ditt läppstift
-de gör ett gediget par, hell, fyrtal i ess

och musiken sveper oss med
i en takt som bjuder upp


Röd faller en klännign i siden till hård parkett
under ett känslovarmt solo, från en saxofon

jag bugar mig vig som för en kyss, men
du vänder kinden till, leker svår
tills pianot förråder din blick och trummorna
vispar upp dig mot min mun, där kyssen
bränner strängarna på bandets enda bas

och med öppen kavaj trycker jag din feminina
styvnads högst iaktagna stolthet mot min

impulsen kokar, lusten ångar

ska vi göra det nu, här, hårt, fullt av finess
eller ta en taxi och göra det på riktigt





Fri vers av Gawain VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP