Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svårt komma in, omöjligt att komma ut,, [lika barn leka bäst]


Nosferatu Club [VIP Only]


när du höjde på ögonbrynet höjde han
på kragen, den grevliga höga

för att dölja månne sitt
just så grevliga smil


Men till sakens natur hör ju att handjur
som han vet precis hur man gör för att
bestiga gropar som dig

säga blott, aah, så vacker, mon cherí..
vid exakt rätt ställe
bjuda på en drink lagom exklusiv och
ljuga precis så du förstår vad du tror

sen är saken klar,
just så skamlig som dyr





Fri vers av Gawain VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 01:33



Bookmark and Share


  Katten
en tanke for till krogragg. lovar mer än vad man ger och stannar inte till morgonkaffet. =)
2010-04-17

  lodjuret/seglare VIP
VIP? Vi som Inte Pratar (under filmen)?
Lagon eller lakoniskt?
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP