Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beställd av viss person här - håll tillgodo!




Harens uppstudsiga sonett


Jag är en liten hare i ditt synfält
jag levde länge på små studs och hopp
jag ävenledes ledde vissa lopp
men nu är studsen stulen från mitt bryntält

då duger inga gryn som här du avställt
jag vill ha morot och en gummipropp
och varför inte senast köpta mopp
jag annars skäller högt och liksom kravgällt...

"Håll käften! Du får inget av det där
jag måste städa inför jämnårsfesten
här ser för jävligt ut, som du, förresten..."

Jag vill ha proppen snyggt placerad, här...
Sen kan du ta nåt gammalt, dumma hagga
och krypa under soffan för att slagga...




Bunden vers (Sonett) av Caprice! VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-22 03:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vårstädning med uppstudsig hare, jomenvisst!:):)
2010-03-22

  Monika A Mirsch VIP
tack för städningen! Haren böjer sig i djup beundran - och vad skulle haren göra i haikun undrar en harpalt i solskenet
2010-03-22

    papillon
Hehe - synfält/bryntält och avställt/kravgällt - inte illa..........
Få se, publicerad 03.25 - det förklarar saken
2010-03-22

  Blake
Hmmm, varför inte? Tjusigt värre. Den hoppar verkligen!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP