Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det har gjort sitt - för längesen! trots Aniara...




Nu ska det ut!


Du, som säger 'poetissa'
tycker du det låter fint
vill du kanske börja pissa
uttryck ge för endokrint...

Ständigt brukas epitetet
lockar nåt i dess natur? 
gammaldags och jävla sketet
fäste fått i fatabur

Kvinnspoeter, gå nu samman
fräs och ge då svar på tal
Epitetet ger ej gamman
tung nog är vår jämmerdal




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 19:21



Bookmark and Share


  erkki
Skulle 'poetissa' vara nedsättande på något vis?

Ord med kön är knappast fel
såsom ordet poetissa
Hustrun gillar för sin del
väldigt mycket ordet frissa

Kön är fint, kan få oss fnissa
tänka till, va fin och hel
livets värde upp vi trissa
rött på läpp och hår med gel
:-)
2010-03-23

  Monika A Mirsch VIP
en skattkammare är du, du poet!!!
2010-03-23

  Carola Zettergren
Mycket snyggt ; Min kära poet!!!:)
2010-03-22

    papillon
Ah -"fäste fått i fatabur"- bokstavsrimmen för tanken till medeltida landskapslagar - läckert.
2010-03-22

  Peter Matsa
Aha :)
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP