Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som en chipspåse

Du är som en chipspåse
Som jag hittat i någon annans skafferi

Som jag tagit en näve chips ur
Och snabbt proppat i mig
Utan att riktigt hinna njuta

För att sedan, innan någon kom på mig
Stoppa tillbaka påsen i skafferiet

Smaken av såna chips glömmer man aldrig
Den förföljer, frestar och lockar
Inte ens om man får en alldeles egen chipspåse
Glömmer man den där speciella
Den som man bara fick smaka några få chips ur

Som den chipspåsen är du




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 12:03



Bookmark and Share


  Hawk
Bra liknelser!
Ja, så där är det ju med en del saker här i livet...man tillåts bara få ett ynka litet förbjudet smakprov.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson