Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Du rör mitt hår
Och mina händer
Inte mer
Inte mindre
Precis som det måste vara

Och du låter mig röra
Vid det du skäms för
Lägger det tillitsfullt
Under mina händer

Och jag skrattar
Eftersom det inte längre
Är något att skämmas för
Där
Under min hand

Och vi kysser varandra
Inte
Eftersom jag
Redan har någon att kyssa
Och eftersom du
Skulle gå
Så sönder
Och jag
Och han

Och din blick
Löser upp mina murar
De murar
Du aldrig såg fanns

Och bara du finns i närheten
Och låter din blick
Vila på mig
Ibland
Så är allt
Som det ska

Och du hittade mig
Och jag lät dig
Och nu är vi varandras
På ett sätt
Som bara är vårt

För ingen är som du
Och ingen är som jag
Och allt är bara
Som det är
När vi är




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 513 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-19 17:00



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Jag känner igen den magin...
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson