Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök min källa

Torr och öde
Som en öken
Ligger jag framför dig

Och dû
Matt av bristen på vatten
Orkar inte längre
Tro på oasens fuktiga svalka

Allt för många gånger
Har du trott dig se den framför dig
Sprungit mot den
Sträckt dig efter den
Bara för att upptäcka
Att det var en hägring

Men jag ber dig
Ge inte upp
Fortsätt söka

För jag vet
Någonstans
Under den torra
Sträva sanden
Där finns en starkt flödande källa
Som bara väntar på att bli funnen
Och som
När du finner den
Kommer att strömma fram
Vild och otämjbar

Så sök min källa
Finn den
Och gör den åter
Till din




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 413 gånger
Publicerad 2011-07-31 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson