Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker

Så vacker är du
När du vecklar ut din kropp
Rätar på ryggen
Höjer huvudet

Så vacker är du
När du lyfter blicken från bordet
För att se dig omkring
Se på mig

Så vacker är du
När du ler
Det där leendet
Det äkta
Som är mer skratt
Än skrattet

Så vacker är du
När du slappnar av
Ser
Inser
Tar in
Ger ut
Tar in
Ger ut

Så vacker är du
Så vacker

Vacker




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 509 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-30 15:34



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart kärleksfull text! ♥
2011-09-15

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig
2011-08-30

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson