Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bubbla som sprack

Så till slut hände det
Bubblan sprack
Magin försvann

Vi visste nog båda att det skulle hända
Att det inte skulle fungera
Inte i längden

Men vi försökte
Försökte
Tills du slutade vara du
För att vara den
Du trodde jag ville
Att du skulle vara

Tills du
Började läsa in
Sådant i mitt beteende
Som inte fanns där

För det var inte mitt beteende som förändrats
Det var du
Som miste kontrollen
Och jag

Och bubblan sprack
Eftersom jag ville ha dig
Inte en hund
Och eftersom du
Ville ha mig
När jag aldrig
Skulle bli din




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 15:02



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sorgligt när bubblan spricker...
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson