Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom till mig åter

Kom till mig åter
Så som du gjorde då

Kom
Du vackra
Kom

Kom
Du som fick mitt blod att hetta

Kom
Du som fick min källa
Att flöda

Kom
Du som fick mig att le

Kom
Du som fick mig att gråta

Kom
Du som höll mig så nära
Så tätt intill

Kom
Du som gick ifrån mig
Lämnade mig kvar

Kom
Kom
Kom åter
Och gör allt det där
Med mig
Ännu en gång




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-31 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson