Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man med et hjärta

Vad gör man med ett hjärta
Som bara vill svämma över
Likt en vilt kokande gryta

Vad gör man med ett hjärta
Som aldrig kan låta bli att älska

Vad gör man med ett hjärta
Där det alltid finns plats
För en till

Hur hanterar man ett hjärta
Som vägrar kämpa emot

Hur tuktar man ett sådant hjärta
Utan att det dör

Hur kan man släppa
Ett sådant hjärta fritt
Utan att såra

Hur behåller man ett sådant hjärta
På sin plats
Inuti
Kroppen

Hur mycket
Tillåts ett sådant hjärta att älska
Innan
Det fördöms

Hur
Mycket




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 16:01



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, vad gör man? Måste det tuktas? Din text är stark med alla sina frågor! ♥
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson