Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två!

Chocken
Rädslan
Glädjen

Föraningarna
Oförbereddheten

Ni är två
Två
När det bara skulle vara en

Förstår ni vad ni ställer till med?
Förstår ni vilken gåva ni är
Förstår ni skrattet och gråten
Förstår ni känslostormarna
Och vissheten om att det är som det ska

Nej
Det klart att ni inte gör
Men oh
Så välkomna ni är
Våra små
Vilka ni än är

Om våra armar och händer inte alltid räcker till
Så gör
Vår kärlek
Alltid
Alltid
Det




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-14 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson