Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan som aldrig förr

På en trädgårdsstol sitter jag
Tidigt en morgon
Solen har just tittat fram mellan träden

På en trädgårdsstol med möglig dyna
I ett hörn bakom en snöhög
Termobyxor, dunjacka och mössa

Men marssolen är varm
Värmer mitt ansikte och pälsen på den svarta katten i mitt knä

Och fåglarna sjunger
Med glada tillrop tackar de för den mat de fått under vintern
Och de lovar att jag inte behöver längta så väldigt länge till




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson