Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan bli precis hur som helst

Mina sneda tänder och dina spretande tår
Mina bruna ögon och ditt lockiga hår

Dina födelsemärken och min dåliga hy
Din förmåga att blunda och min längtan att fly

Din ljusa optimism och mitt lugna jag
Din tendens att höja rösten och min att vara vag

Ditt glada skratt och min lust för lek
Vår kärlek och ömhet, så nära till smek

Älskade, vackraste, bästa
Det kan inte bli något annat
Än ett underbart litet barn




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson