Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De orden

Hungrigt letar jag bland dina ord
Letar och letar
Tills jag finner det jag söker
Orden som är mina
Orden som hör mig till

En regnbåge av känslor exploderar i mitt inre
Glädje, längtan, sorg, frid,
Skuld, tacksamhet, tillförsikt, lust
Lugn, oro, saknad och rädsla

Rädsla...
Rädsla att orden trots allt inte är mina
Att de ändå inte är för mig
Att de nu är någon annans
Så som de borde vara

Såsom jag är någon annans
Jag har inte längre någon rätt till dina ord
Ändå kommer jag på mig själv med att vara där igen
Där, med min hopplösa, omättliga hunger




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 10:08



Bookmark and Share


  Hawk
Vackert skrivet om längtan och sökande...efter ord som var och troligen aldrig blir.
Önskar jag hade fler ord...då skulle du få dem av mig.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson