Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt, djupt in vill jag springa

Jag vill klä av mig alla kläder
Och springa rakt in i den täta granskogen
Bli det rå jag är
Med långt, trassligt hår bestrött med granbarr

Djupt, djupt in i skogen vill jag springa
Forsera den täta, snärjande vegetationen
Grangrenar smekandes mina armar
Ormbunkar kyssandes mina ben

Så vill jag sjunka ner i den mjuka, gröna mossan
Den som växt där i århundraden bara för mig
Där vill jag krypa ihop och andas
Andas in den doft som är din
Doften av jord och mylla

Där väntar jag på dig, mitt skogstroll
Blundar och väntar
Men inte kommer du, mitt skogstroll
Du är väl hos din trollgumma
Precis som det ska vara
Skogstrollet och rået är inte menat för varandra




Fri vers av Mikaela Stigsdotter Larsson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 07:18



Bookmark and Share


  Hawk
Skogen är alltid skogen och där kan vad som helst hända...vackra tankar och kanske är det så att trollet och rået inte är menade för varandra, men, men...så länge drömmarna finns...
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela Stigsdotter Larsson