Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror det är vår


Jag andades vårluft idag och allt var mjukt.

Jag andas mjuk vårluft och lever på asfaltskänsla.

Dansar till babyshambles och hoppas på liv.

Lever för allt tätare skratt och sannare ord.

Lyssnar efter extra hjärtslag och letar potentialitet.

Har mest hittat subtitut och plast än.


Men det är okej så länge.


För jag kände ingen spetsig vind mot mina kinder idag.

Såg solen mellan två moln.

Mötte allas blick.

Sjöng med fåglarna.

Och någon sköljde en arom av sötma över mig.




Fri vers av Novemberrus
Läst 402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-26 20:24



Bookmark and Share


    maryam
Bra beskrivning av vårens kraft:)
2010-08-29

  Halv
Väldigt väldigt bra. Stor applåd till dig!
2010-03-28

  Yrre VIP
Mycket fångande text, bra!!
2010-03-26

  Malinosa
Det är vår! =) Fint skrivet.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus