Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten tickar varv runt klockan


tomheten tickar varv runt klockan.
och visaren pekar mig inte längre i någon särskild riktning.

kanske har också tiden tappat bort sig i denna
digitaliserade era.

ensamheten spelar i den konstgjorda närheten.
jag har bytt oxytocin mot ultravioletta strålar.


vi frigör inte längre tid,
vi dödar den.




Fri vers av Novemberrus
Läst 275 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-11-13 15:35



Bookmark and Share


  Fredric
Är det så illa , dina ord berättar om nutid
2019-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus