Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra år och nio månader

skåneland.
oktobergator i en stad jag inte känner och en annan stad jag enbart känner som din.

det är än en gång;
löven klistrade mot marken,
blåsten till och med snålare här.

jag provar svarta formuleringar mot vitt papper.
finner inget som kan täcka fyra år, nio månader och ett oundvikligt slut.

fyra år och nio månader.
ändå minns jag dig knappt och än mindre mig själv.

river bland hjärnlagren
rör upp rök och dimma
mitt inre likt en blokad

fyra år och nio månader.
det känns som max en inandning,
eller kanske något som ännu pågår.





Fri vers av Novemberrus
Läst 343 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-21 12:58



Bookmark and Share


  blekhet VIP
"river bland hjärnlagren
rör upp rök och dimma
mitt inre likt en blokad"

Mycket snyggt!
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus